banner1
X

KORPORASI
BUBUKA Singkat

Tingali DeuiGO

Sichuan Yinye Médis Téhnologi Co., Ltd. perenahna di Pusat Global Chengdu, Propinsi Sichuan, Cina. Éta perusahaan téknologi luhur anu museur kana P&P, produksi sareng penjualan in vitro diagnosis (IVD) dina bidang biomedisitas. Éta komitmen pikeun ngawangun perenah ranté industri ngeunaan sistem diagnosa anu dibantuan ku kecerdasan. Lini produk perusahaan nyertakeun rupa-rupa produk diagnostik in vitro sapertos immunodiagnosis, diagnosis molekular, sareng uji mikrobiologis. Éta ngagaduhan akumulasi téknologi anu jero sareng kaunggulan téknis unik dina bidang pamariksaan kanker awal, deteksi gancang panyakit tepa, sareng panyaringan gancang panyakit geriatric.

terang langkung seueur ngeunaan perusahaan
about-us

Fitur Produk

Lini produk perusahaan nyertakeun rupa-rupa produk diagnostik in vitro sapertos immunodiagnosis ...

Kunaon
Pilih Kami

  • Kauntungan perusahaan

● Kontrol kualitas ketat sareng mastikeun yén tingkat panggunaan alat médis langkung ageung ti 95%.
● Harga jual langsung pabrik, teu aya distributor anu ngahasilkeun bédana harga.
● Kalayan pangalaman 20 taun pikeun produk médis, Yinye parantos sacara profesional ngalayanan langkung ti 30 nagara nasabah sadunya.
● Kalayan jaminan kualitas 10 taun pikeun mastikeun kerjasama anu teras-terasan.
● Langkung ti 130 staf propésional pikeun nyayogikeun anjeun kalayan sajumlahing solusi produk.

Urang bakal nyayogikeun anjeun
JASAAN PROFESIONAL

  • 10+

    Pangalaman Profesional

    Yin Ye gaduh langkung ti 10 taun pangalaman propésional sareng komitmen pikeun pencegahan wabah.
  • 130+

    Staf Profesional

    130+ staf propésional pikeun nyayogikeun anjeun kalayan sajumlahing solusi produk.
  • 30%

    Judul Profesional Canggih

    Judul profesional tingkat lanjut sareng gelar doktor ngeunaan langkung ti 30% tim perusahaan.
  • 30+

    Nagara

    Produk diékspor ka langkung ti 30 nagara sareng daérah, ngabantosan karya anti épidemik lokal.

Urang Kauntungannana

  • Production Environment

    New-Gene & Yinye ngagaduhan tilu kamar bersih kelas GMP pikeun produksi assay aliran gurat anu mastikeun tingkat standar produksi paling luhur

  • High Production Capacity

    Ayeuna, New-Gene & Yinye gaduh langkung ti 500 padamel produksi sepenuh waktos, anu nyandak kapasitas produksi sadidinten 3.000.000 pcs

  • Automated Production Lines

    New-Gene & Yinye ngagaduhan dua pabrik sareng genep jalur produksi otomatis otomatis anu ngaminimalkeun kasalahan manusa sareng ningkatkeun efisiensi produksi

panganyarna wartos & blog

tingali langkung
  • NEWGENE Meunangkeun Persetujuan Uji Diri di Bélgia sareng Swédia

    COVID-19 Antigen Detection Kit kéngingkeun persetujuan tés nyalira ti Departemen Kaséhatan Bélgia (FAMHP) sareng Swédia Produk Médis Swédia (Agén Produk Médis Swédia). NEWGENE nyaéta perusahaan Tionghoa anu mimiti kéngingkeun persetujuan tés diri di dua nagara Éropa ieu, saatos Denmar ...
    maca deui
  • Nyanghareupan paménta ageung 800 juta jalma di Éropa!

    Tes antigen COVID-19 perusahaan Cina parantos kéngingkeun "Grand Slam" ti 15 nagara kaasup Jérman, Perancis, Italia sareng Portugal dina hiji léngkah! Ayeuna, kusabab panyebaran virus mutant sareng faktor sanésna, wabah COIVD-19 di seueur nagara Éropa parantos rebound ...
    maca deui
  • Laporan Khusus TV ngeunaan Produk NEWGENE Novel Coronavirus Antigen di Spanyol

    Produk deteksi NEWGENE Novel Coronavirus Antigen nampi laporan TV khusus ngeunaan penyiar lokal Spanyol Antena3. Produk NEWGENE nampi popularitas anu hébat sareng dikenal sacara lokal ku performa anu unggul sareng ...
    maca deui

Panilitian

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Enquiry Ayeuna

Urang Kauntungannana

  • Quatily
    Quatily
    Sareng gumantung kana kualitas anu saé, harga anu wajar, jasa pangsaéna, kami ngagaduhan eupan balik anu saé ti konsumén luar negeri. Kalayan mangtaun-taun jasa sareng pamekaran anu saé, kami gaduh tim penjualan perdagangan internasional anu propésional.
  • Service
    Palayanan
    Kami difokuskeun unggal detil pamrosésan urutan pikeun konsumén dugi aranjeunna nampi produk anu aman sareng anu saé kalayan jasa logistik anu saé sareng biaya ekonomis.